Jacko elnézést kért gyermeke életének veszélyeztetéséért

Vágólapra másolva!
Michael Jackson hivatalosan is elnézést kért a rajongóitól és az egész világtól, amiért legkisebb gyermekének életét veszélyeztette, amikor szállodai szobája erkélyének rácsán kihajolva megmutatta a rajongóknak.
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumMichael Jacksonra rájár a rúd az utóbbi időben. Csak napokkal azután, hogy elkezdődött egy húszmillió dolláros perének tárgyalása, s látott napvilágot bizarr új orra, újabb kellemetlen történetbe keveredett. A sztár jelen pillanatban Németországban tartózkodik, s a nemzeti híradókban levetített jelenet sokkolta a nézőket. Történt ugyanis, hogy a sztár szállodai szobája ablaka alatt összegyűlt rajongók kérésére megmutatta a tömegnek legkisebb gyermekét. Az örömteli összejövetelből azonban csaknem katasztrófa lett: miközben Jacko a Prince névre hallgató csecsemőt egy kézzel tartva a korlát fölé emelte, majdnem elejtette. Végül sikerült megragadnia, s meglehetősen feldúlt arccal szó nélkül visszarohant a szobába.

Most hivatalosan is elnézést kért a rajongóktól és az egész világtól, amiért gyermekének életét veszélyeztette. "Szörnyű hibát követtem el. Elragadott a pillanat izgalma. Soha nem veszélyeztetném szándékosan a gyermekeim életét." Jackson magánúton tartózkodik Németországban, ahol egyes feltételezések szerint a Burda kiadó által alapított Bambi-díjban fog részesülni.