Britney már vásárolhat alkoholt és fegyvert

Vágólapra másolva!
December másodikán Britney Spears, az utóbbi évek legsikeresebb énekesnője betöltötte huszonegyedik életévét, és ezzel egy egészen új világ nyílt meg számára az Egyesült Államokban. Vásárolhat például alkoholt és lőszert, immár legálisan is.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTI1981. december 2-án látta meg a napvilágot Britney Spears, minden idők egyik legsikeresebb tinisztárja. A már gyermekkorában tévés műsorvezetőként dolgozó Britney a kilencvenes évek legvégén kezdett popkarrierbe. Első lemeze, a ...Baby One More Time több mint 13 millió példányban kelt el szerte a világon.

Annak ellenére, hogy csak hétfőn töltötte be huszonegyedik életévét, a kezdetekben jókislány-szerepben tetszelgő Britney az utóbbi egy évben gyakorlatilag már mindent megtett, amire hazájában legálisan csak mostantól lenne alkalma. Miután kiderült, hogy a hivatalosan hangoztatott szexmentes élete nem egészen fedi a valóságot, először Vilmos brit herceggel került baráti kapcsolatba, miután pedig szakított barátjával, a szintén énekes Justin Timberlake-kel, először szex-kézikönyveket tanulmányozott, majd alaposan a pohár fenekére is nézett. A habot a tortán egy pornósztárokkal tarkított buli jelentette, majd pedig az emlékezetes eset, amikor egy mexikói fellépésén feltartott középső ujját mutatva a közönségének levonult a színpadról.

Nem ismeretes, hogy Britney vajon mekkora bulival ünnepelte a jeles fordulópontot, ha ünnepelte egyáltalán. Karrierje ugyanis jelenleg egyáltalán nem felfelé ível. Első filmje alaposan megbukott, az idén New Yorkban nyitott étterme lassan bezárni készül, Britney című legutóbbi albuma pedig meg sem közelítette korábbi sikereit.