Shane Filan két héttel ezelőtt kérte meg barátnője, Gillian Walsh kezét, de karácsonyig még a szülők sem tudhattak szándékáról. A gyűrűt romantikus körülmények között, Dubaiban töltött vakációjuk alkalmával nyújtotta át barátnőjének, egy tengerparti séta közben.

Minden úgy történt, ahogy a filmekben: a Westlife frontembere, Shane Filan és barátnője a forró Dubaiban töltött pár hetet, orvosi tanácsra.

"Megvacsoráztunk a Royal Meridian hotelben, aztán könnyed sétára indultunk a tengerhez. Leheveredtünk a strandon felállított nyugágyakra, és az eget bámultuk" -mesélte az énekes. "Gillian arról beszélt, hogy milyen csodálatosan világítanak a csillagok, amikor úgy éreztem, elő kell vennem a gyűrűt. Miközben átnyújtottam neki, azt kérdeztem: 'És ehhez a csillaghoz mit szólnál?'

Ő elvette tőlem a gyűrűt, én pedig féltérdre ereszkedtem. Mélyen a szemébe nézve feltettem a kérdést: 'Lennél a feleségem?' Gillian felsikoltott, könnyek gyűltek a szemébe, megölelt, és megcsókolt."

Forrás: MTIShane azonan nem az első, aki a Westlife tagjai közül elkötelezte már magát egy életre. Bryan tisztes családapa (az Atomic Kitten egykori tagja, Kerry Katona férje és Molly nevű kislányuk édesapja), Nicky pedig szintén nemrég jelentette be eljegyzését barátőjével. (Nicky választottja az ír miniszterelnök, Bertie Ahern lánya, Georgina.)

"Két esküvő vár tehát ránk jövőre, és egy őrült turné" - nyilatkozta Shane Filan. "Attól azonban nem kell félni, hogy a magánéleti változások miatt feloszlana a banda. Az esküvők mit sem változtatnak majd a Westlife image-én" - nyugtatta meg a rajongókat.