Meghalt Maurice Gibb

Vágólapra másolva!
Ötvenhárom éves korában, egy miami kórházban elhunyt Maurice Gibb, a Bee Gees együttes tagja. Pontosan nem tudni, hogy mi okozta az énekes halálát, de néhány nappal korábban infarktust kapott egy bélműtét közben - írja a BBC.
Vágólapra másolva!

Egy miami kórházban helyi idő szerint hajnalban halt meg Maurice Gibb, a Bee Gees együttes tagja - közölte a Gibb család szóvivője. Az énekest floridai otthonából csütörtökön súlyos bélpanaszokkal a miami Mount Sinai kózházba szállították, és megműtötték, de Gibb a műtét közben szívinfarktust kapott.

Bee Gees: Their greatest hitshttp://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/htmlos.cgi/00893.3.2894467452423363694A Fókusz Online kínálatábólA Bee Gees honlapjahttp://www.beegeesonline.com

Vasárnap hajnalra az énekes állapota válságosra fordult, ekkorra szinte az egész család a kórházi ágya mellett volt - köztük ikertestvére, felesége és gyermekei is. Maurice még észlelte, hogy a családja ott van, de nem sokkal később elvesztette az eszméletét. Az együttes rajongói a kórház előtt gyűltek össze, és virágokat küldtek az énekesnek.

A Bee Gees együttest 3 testvér alkotta, köztük a most elhunyt Maurice és Robin ikertestvérek voltak. A brit születésű, majd Ausztráliába kivándorolt Gibb fivérek az ausztráliai Brisbane-ben hozták létre a hatvanas-hetvenes években hamar népszerűvé váló Bee Gees popzenekart.