P Diddy meg akarja előzni Jennifer Lopezt

Jennifer Lopez több mint két éve szakított egykori szerelmével, P Diddy-vel. Úgy tűnik, a botrányairól híres rapper még mindig nem bocsájtott meg az énekesnőnek. Állítólag sajátos bosszút forral Jennifer ellen, aki idén tavaszra tervezi esküvőjét jelenlegi kedvesével, Ben Affleck-kel: P Diddy úgy próbál elégtételt venni, hogy még tavasz előtt megházasodik.

Forrás: Hölgyfórum

A sértett rapper, Sean 'P Diddy' Combs úgy akar bosszút állni egykori szerelmén, Jennifer Lopezen, hogy előbb áll oltár elé szíve hölgyével. Jennifer 2000-ben szakított a hírhedt énekessel, aki most úgy döntött, feleségül veszi barátnőjét, Kim Portert.

Amennyiben a rapper tényleg bosszantani akarja ex-szerelmét, valóban sietnie kell: Lopez és kedvese, Ben Affleck ugyanis azt tervezik, hogy idén tavasszal egybekelnek. De P Diddy nem csak e téren akarja felülmúlni az énekesnőt. Egyik ismerőse szerint "A menyegzo minden tekintetben első osztályú lesz, és minden képzeletet felülmúl majd. Hozzá képest Jennifer és Ben esküvője olyan lesz, mint egy diákbál."

KAPCSOLÓDÓ CIKK