Ozzy Osbourne reklámozza a citromos Pepsit

Vágólapra másolva!
Ozzy Osbourne és két gyermeke, Jack és Kelly  főszerepet kapott a Pepsi új reklámfilmjében. A két gyerek egy egykori popbanda, a The Osmonds egy-egy tagjaként szerepel a hirdetésben, miközben Ozzy az ágyában fekve szembesül a megrázó ténnyel: a mellette fekvő nő nem Sharon, a felesége, hanem Florence Henderson - egy szintén évtizedekkel ezelőtt futó amerikai tévésorozat egyik főszereplője.
Vágólapra másolva!

A Pepsi e hét végén mutatja be legújabb reklámfilmjét, amelyben Ozzy Osbourne kapta a főszerepet. A 45 másodperces hirdetés a citromos Pepsi piacra kerülésének apropójából készült, és az előzetes becslések szerint csaknem százmillió néző előtt debütál majd.

Ozzy gyermekei, Jack és Kelly bekötött fejjel jelennek meg a filmben, így eleinte nem látható, kik is ők valójában. Majd felfedik arcukat, és kiderül: ők Donny és Mary Osmond, a 60-as, 70-es években sikeres, azóta méltán elfeledett pop-rockzenekar tagjai, akik stílusosan dalra is fakadnak. Majd Ozzyt, a Black Sabbath frontemberét láthatjuk, aki épp egy rémálomból eszmél hirtelen, és feleségéért kiált.

Ozzy Osbourne honlapjahttp://www.ozzy.com/

A reklámfilm záróképeiben kiderül: a mellette fekvő nő valójában nem Sharon, a felesége, hanem a színésznő Florence Henderson, aki a 70-es években a Brady Bunch című, Amerikában ismert tévésorozatban Carol Bradyt játszotta.