Aguilerát verte az édesapja

Vágólapra másolva!
A 22 éves énekesnő egy amerikai hetilapnak adott nyilatkozatában vallott visszatérő pánikrohamairól, amelyek az őt gyermekkorában ért megrázkódtatásokra vezethetők vissza. Katonatiszt édesapja ugyanis gyakran bántalmazta a kislányt és édesanyját.
Vágólapra másolva!
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO

Christina Aguilera a US Weekly című magazinnak adott interjújában arról vall, hogy gyermekkorában ő is a családon belüli erőszak áldozatául esett. Katonatiszt édesapja rettegésben tartotta a családot, gyakran bántalmazta őt és édesanyját. Aguilera elmondása szerint akkor szenvedtek a leginkább a férfi lobbanékony természetétől, amikor a család Japánba költözött, mivel az apa által vezetett hadtest ott állomásozott. Christina édesanyja, Shelly Kearns bevallása szerint az erőszak olyannyira mindennapos volt a családban, hogy egyszer éjszaka gázsprayt rejtett a párnája alá, hogy védekezni tudjon férje kiszámíthatatlan dührohamai ellen.

Négyéves korában édesapja úgy arcon ütötte Christinát, hogy a kislánynak felrepedt a szája. Édesanyja épp nem volt otthon, és kislánya csak ennyit mondott, mikor végre hazaérkezett: "Apa azt mondta, nem tud pihenni, mert túl nagy lármát csapok" - emlékezik vissza az azóta kétszeres Grammy-díjas énekesnő édesanyja. A kislány öt éves volt, amikor Ms Kearns úgy döntött: elhagyja a férjét, és Pittsburgh-be költözik az édesanyjához.

Christina Aguilera honlapjahttp://www.christina-aguilera.co.uk/Ki a legtehetségesebb énekesnő?http://forum.origo.hu/forumServlet

A 22 éves énekesnőnek ennek ellenére sem sikerült elfelednie a történteket, azóta is pánikrohamok gyötrik. Legutóbb egyszerűen elrohant otthonról: "Kirohantam a házból és csak futottam, futottam. Nem akartam hogy rám találjanak, még csak azt sem, hogy meglássanak" - meséli az énekesnő, akinek OK című dala ezekről a gyerekkori élményekről szól.