Dion férje mégsem erőszakoskodott

Vágólapra másolva!
A rendőrség lezárta a Céline Dion férje ellen erőszakos nemi közösülés vádjával indított nyomozást. Kiderült ugyanis: a feljelentést tevő házaspár zsarolni próbálta a kanadai énekesnő férjét.
Vágólapra másolva!

Ejtették a vádat Céline Dion férje, Rene Angelil ellen. A rendőrség hivatalosan is lezárta a nyomozást, amely során az énekesnő férjét azzal vádolták, hogy 2000 márciusában egy Las Vegas-i hotelszobában megerőszakolt egy férjes asszonyt. A nő elmondása szerint Angelil beszállt mellé a szálloda liftjébe, ahol váratlanul molesztálni kezdte, majd követte őt az általa bérelt szobába, és megerőszakolta. Angelil mindvégig tagadta az ellene felhozott vádakat.

A rendőrség a napokban bizonyítékok hiányában lezárta a nyomozást, amely időközben váratlan fordulatot vett. A feljelentést tevő házaspárt nemrég letartózatták, őket csalással, zsarolással és hamis tanúzásra való felbujtással vádolják. A házaspár ugyanis nemrégiben rövid látogatást tett Angelil ügyvédjének vegasi irodájában, ahol azzal fenyegették az énekesnő férjének és egyben menedzserének jogi képviselőjét, hogy újabb részletekkel tarkítják a férfi ellen felhozott vádakat, ha nem kapják meg az általuk követelt igen tetemes pénzösszeget.