Britneyt üldözi egy japán programozó

Vágólapra másolva!
Britney állítja, a 41 éves Sizava Maszahiko üldözi őt: nyomoz utána, követi otthonába, a háza előtt vár rá, sőt egy ízben még írásos üzenetet is kapott tőle. A férfi ügyvédje szerint csupán egy szerencsétlen félreértésről van szó.
Vágólapra másolva!
Forrás: ORIGO
Forrás: ORIGO

Britney Spears nemrégiben bírósági keresetet adott be a 41 éves Sizava Maszahiko ellen. Az amerikai popsztár szerint a japán férfi nyomozott utána, nemegyszer követte őt, a háza előtt strázsált órákig, és írásban üzengetett neki.

Britney szerint Sizava kinyomozta, hogy hol lakik, órákig állt házának bejárata előtt, és többszöri felszólításra sem volt hajlandó távozni. Egyszer fenyegető üzenetet is kapott tőle. A cédulán ez állt: "A nyomodban vagyok". A japán férfi ügyvédje azonban állította: ügyfele fontos és szakmájában elismert ember Japánban, akinek nem állt szándékában bármilyen módon zaklatni Britneyt. Szerinte csupán egy, a kulturális különbségekből adódó félreértésről van szó.

Ennek ellenére Joel Strote, a 21 éves popdíva ügyvédje azt szeretné elérni a bíróságon, hogy Sizava - aki egyébként büntetlen előéletű és számítógépes programozóként dolgozik hazájában - semmilyen formában se vehesse fel az énekesnővel a kapcsolatot sőt, minimum 915 méteres távolságot kellene tartania Britneytől. Sizava nem vett részt a tárgyaláson, ezért azt február 28-áig elnapolták. Egy amerikai tévéshow-ban elhangzottak szerint a férfinak lejárt vízuma miatt már korábban el kellett hagynia az országot.

Britney Spears honlapjahttp://www.britneyspears.com/home/index.phpKi a legtehetségesebb éekesnő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=32962

Britney sorozatos kudarcai miatt fél évre elvonult a nyilvánosság elől: szülei nemrégiben elváltak, első filmje, az Álmok útján hatalmas bukás volt világszerte, szakított gyemekkori szerelmével, a szintén énekes Justin Timberlake-kel, ráadásul az általa üzemeltetett étterem is leszállóágba került, miután két vendég is állította: ételmérgezést kapott az ott fogyasztott ételektől.