Fred Durst besegített Britney új albumán

Vágólapra másolva!
Bár legújabban már szakításukról lehet olvasni, a Limp Bizkit frontembere nem látszik haragtartónak; a hírek szerint ugyanis besegített Britney új albumának elkészítésében. A lemez, mely Britney karrierjében minden bizonnyal meghatározó lesz, már októberben megjelenhet.
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumBritney Spears kiadója hivatalosan is megerősítette, hogy a popsztár eleddig elkereszteletlen új albumának elkészítését többek között Fred Durst is felügyelte. A Jive Records szóvivője elmondta: a Limp Bizkit frontembere eddig egy dal felvételében és csiszolgatásában segédkezett mint producer, de nem zárható ki, hogy újabbakat is elvállal.

Persze könnyen előfordulhat, hogy a nu-metál e jeles képviselője nem szívesen segédkezne tovább egykori kedvese karrierjének ápolgatásában, a hírek szerint ugyanis nem egyszerűen szakítottak, Britney kidobta őt. Bár Durst még a Limp Bizkit hivatalos platformjait is felhasználta szócsövéül, hogy románcuk őszinteségét és mélységét bizonyítsa, kedvese, úgy tűnik, mégsem értett vele egyet e tekintetben. Fura kettősük története, melynél talán csak Eminem és Mariah Carey viszonya tűnt bizarrabbnak, most tehát véget ér.

Folytatódnak viszont mindkettőjük lemezének munkálatai. Fred Durst együttese, a Limp Bizkit áprilisban jelenteti meg új albuma első kislemezét, Britney pedig a hírek szerint talán októberre elkészül a 2001-es Britneyt követő új anyagával. Az énekesnő karrierjében ez a lemez minden bizonnyal fordulópontot jelent majd; a katasztrofálisnak mondható 2002-es év után Britney Spears bizonyára hosszú ideig nem kap új esélyt, ha most nem tud a csúcsra visszakapaszkodni.