Courtney Love-ot letartóztatták

Vágólapra másolva!
Courtney Love-ot, Kurt Cobain özvegyét letartóztatták, amint gépe földet ért a londoni Heathrow repülőtéren. A Hole énekesnője állítólag trágár, illetlen kifejezésekkel illette a repülőgép személyzetét. 
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Courtney Love, a Nirvana frontemberének özvegye nincs jó passzban mostanában. Decemberben lesifotók jelentek meg az énekesnőről a Q Magazine-ban, amelyeken félmeztelenül rohangál London egyik belvárosi utcájában, majd pezsgőt locsol a fejére. Nemrégiben pedig letartóztatták a kiszámíthatatlan viselkedése révén elhíresült színész-énekesnőt, amint gépe földet ért a londoni Heathrow repülőtéren.

Courtney Love honlapjahttp://www.absolutedivas.com/courtney/Ki a legtehetségesebb énekesnő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=32962

Courtney a Virgin Atlantic egy menetrend szerinti járatának első osztályán Los Angelesből Londonba utazott, amikor váratlanul szitkozódni kezdett, illetlen, trágár kifejezésekkel illette a gép személyzetét. A kapitány értesítette a rendőrséget, amely még a repülőgép földet érése előtt a helyszínre vonult.

Feltételezések szerint a Hole énekesnője azért utazott Londonba, hogy részt vegyen egy, az Old Vic Theatre-ben rendezett zenei koncerten.