Jacko szeret gyerekekkel aludni

Vágólapra másolva!
Jacko határozottan állította: egy ágyban aludt Macauley Culkinnal és testvéreivel, de ezenkívül semmi sem történt. Önmagával is ellentmondásba keveredett azonban harmadik gyermekének édesanyját érintő kérdésekben. Hol azt állította, hogy gyermeke mesterséges megtermékenyítés útján fogant, ő maga pedig sohasem találkozott az édesanyával, hol azt, hogy nagyon is jól ismeri az anyát, akihez gyengéd szálak fűzték egy időben.
Vágólapra másolva!
fotó: Ananova
fotó: Ananova

Michael Jackson az ITV1 által készítet dokumentumfilmben vall gyermekeihez, és azok édesanyjához fűződő viszonyáról. A popénekes egy vele készített interjú során a műsorvezető Martin Bashir kérdésére arról vallott, hogy nem ismeri harmadik gyermeke, Prince Michael II édesanyját. Az énekes állítása szerint a kisfiú béranya közreműködésével fogant és jött a világra.

"Nem érdekel, milyen etnikai csoporthoz tartozik az anya, számomra csupán az számít, hogy testileg-lelkileg egészséges legyen. Na, és az intellektusa - csak intelligens nő jöhetett szóba. Ez nagyon fontos volt a számomra.

Michael Jackson honlapjahttp://www.michaeljackson.com/Jacko-arcképcsarnok: történeti áttekintéshttp://anomalies-unlimited.com/Jackson.htmlMelyik a legjobb album?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=39922

Michael gyakran Blanket-nek, azaz "takaró"-nak hívja a csecsemőt. "Ez egy olyan kifejezés, amit gyakran használok, amikor a családommal vagy a munkatársaimmal vagyok. Arra szolgál, hogy kifejezzem, mennyire szeretem őket, és törődöm velük" - magyarázta az énekes. Az arcán végzett több tucat plasztikai műtét kudarcáról is elhíresült sztár megmutatta gyermekét a kameráknak, de testvéreihez hasonlóan az ő arcát is lepel takarta. Jacko ugyanis betegesen fél attól, hogy felismerik csemetéit.

"A pop királya" a kisgyerekekhez fűződő különös, és talányos viszonyáról is vallott. Saját bevallása szerint szeret gyerekekkel aludni. Elmondta, hogy egy alkalommal egy ágyban aludt a Reszkessetek betörők! -ből ismert gyereksztár Macauley Culkinnal és testvéreivel. Állítja, ártatlan dolog volt csupán - semmiféle szexuális indíttatás nem vezérelte, és ennek megfelelően semmi sem történt.

Forrás: Hölgyfórum
Forrás: Hölgyfórum

A riporter rákérdezett arra az ominózus esetre is, amikor Jacko - a sajtó képviselői szerint - kishíján kiejtette a kisbabát egy berlini szálloda ablakából. "Ez egyszerűen nem igaz. Sohasem tennék ilyet, senki gyerekével. Kiáltozó rajongók ezrei álldogáltak odalent, akik látni szerették volna a kisfiamat. Én pedig voltam annyira kedves, hogy megmutattam" - válaszolta.

Jacko a dokumentumfilm készítésének egy korábbi szakaszában még arról számolt be, hogy Prince Michael II édesanyja színesbőrű volt, ismerték egymást, sőt viszonyuk volt egy ideig.