Burt Bacharach együtt dolgozik Dr Drevel

Vágólapra másolva!
Burt Bacharach és Dr Dre személyében két műfaj és korosztály legendás producere találkozik, hogy közösen alkossanak meg néhány számot, melyek egészen különleges csemegének ígérkeznek.
Vágólapra másolva!
Forrás: Immortal Brands
Dr Dre - Rohamléptekkel

Burt Bacharach produceri karrierje a 60-as 70-es években volt tetőpontján; olyan legendás alkotók és csapatok munkájában segédkezett, mint Dionne Warwick, a Carpenters vagy Sandie Shaw. Emellett a kurrens britpop-, sőt elektronikus zenei előadók is előszeretettel nevezik meg mint munkásságukra nagyban ható művészt. Így az Oasis mellett a Portishead és a Stereolab is gyakran hangoztatja interjúikban nevét.

Dr Dret szintén nagy mágusként tartják számon, igaz, egy egészen más műfaj és generáció tagjai - talán elég, ha az ő általa felfedezett, istápolt és befuttatott néhány nagyság nevét megemlítjük - 2Pac, Snoop és az aktuális favorit Eminem mind neki köszönhetik sikerük nagy részét. Dr Dre a jelek szerint más területeken és műfajokban is ki akarja próbálni magát - úgy tűnik, egy rendkívül sokszínű album összehozásán fáradozik. Ezen munka részeként küldte el 74 éves Bacharachnak számkezdeményeit, hangmintáit és ötleteit, szabad kezet adva a producernek, csináljon belőlük, amit csak akar. Bacharach lelkesen mesélte a Sunnak: "Nem éppen közönséges dalokat tervezek. Sokkal összetettebb kompozíciókat kaptam, és még nekem is új lesz a feladat."