Fred Durst szóba sem áll Britneyvel

Fred Durst, a Limp Bizkit frontembere mindössze néhány alkalommal találkozott Britney Spears-szel, de ez elég volt ahhoz, hogy alaposan megváltozzon róla a véleménye. Az amerikai popcsillagocska ugyanis időközben Colin Farrellel kezdett randevúzgatni.

Forrás: Hölgyfórum

Fred Durst, a Limp Bizkit frontembere nemrégiben még érzelmes vallomást közölt az együttes honlapján Britneyvel kapcsolatosan. Állította, kettejük viszonya egészen különleges - ártatlan és tiszta. Még meg is feddte rajongóit, mert azok megütköztek a popsztár és Fred románcán.

Az énekes most ismét a Limp Bizkit honlapját választotta, hogy kifejezhesse csalódottságát. Néhány találkozás után ugyanis Britney kiadta az útját, és az egyre népszerűbb ír származású színésszel, Colin Farrellel kezdett randevúzgatni.

Durst elmondása szerint Britney féktelen és kiszámíthatatlan életet él. "Amikor először találkoztam vele, azt gondoltam magamban: Britney tulajdonképpen egy nagyon édes vidéki lány. De rá kellett jönnöm, hogy nem ura a helyzetnek, elveszítette az önkontrollját. A körülötte sürgölődő emberek pedig mindent ráhagynak, semmiben sem ellenkeznek vele, csak bólogatnak. Szinte már meg sem tudja különböztetni az igazat a hamistól" - mondta Durst.

Az énekes bevallotta rajongóinak, hogy még beszélni sem akar Britneyvel azok után, hogy az faképnél hagyta a sármos ír színész kedvéért.

KAPCSOLÓDÓ CIKK