Vágólapra másolva!
A Living With Michael Jackson című, az énekes magánéletét firtató dokumentumfimben Jacko kijelentette: szeret gyerekekkel aludni. A nagy felháborodást keltett vallomás kapcsán egyre több híresség biztosítja az énekest együttérzéséről.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

A Michael Jackson életéről szóló dokumnetumfilm kapcsán jó néhány zenész kollégája biztosította együttérzéséről az énekest.

Jacko megdöbbentette a nézőket, amikor a Living With Michael Jackson című dokumentumfilmben kijelentette, hogy szeret gyerekekkel aludni.

Usher, LL Cool J és Chris Kirkpatrick azonban vallomását követően sem fordítanak hátat a sztárnak. Usher tudomást sem vesz Jacko különcségeiről. "Nekem Michael Jackson továbbra is kedves, odaadó, szerető ember marad, a negatív dolgok nem érdekelnek" - nyilatkozta. LL Cool J hasonlóképp viseltetik a sztár iránt: "Ő is csak ember, mint mindenki más. Nagyon tisztelem. Senki sem lehet tökéletes."

Twin Peaks-játék: nyerjen DVD-t!/szorakozas/20030127twin.html

Kirkpatrick, aki már lépett színpadra az énekessel így kommentálta a történteket: "Nos, nehéz így látni Michaelt, amikor olyan emberek mondanak róla mindenfélét, akik nem is ismerik. Ő 'a pop királya', akit bálványoztunk tinédzserkorunkban. Nelly szerint pedig "nagyon sok ember ítélkezik felette, akinek fogalma sincs arról, hogy milyen lehet 9 éves korban sztárrá válni, s elveszíteni a magánéletedet".