Hamarosan itt a három ex-Beatle DVD-n

Kiadják DVD-n azt a különleges felvételt, amelyen együtt zenél az egykori Beatles együttes három tagja. Az alig egyórás anyagból eddig csak néhány kockányi volt látható, így a forgalmazók abban reménykednek, hogy ez lehet minden idők legkeresettebb DVD-je. 

Hamarosan megjelenik DVD-n az az 1994-es felvétel, amelyen együtt zenélnek a legendás Beatles együttes egykori tagjai, Paul McCartney, Ringo Starr és George Harrison.

Az alig egyórás felvételen a három zenész olyan dalokat játszott, mint a Blue Moon Of Kentucky, az Ain't She Sweet vagy a Thinking Of Linking. Az együttes 1970-es feloszlása óta ez volt az egyetlen alkalom, hogy a trió együtt zenélt. Az anyag - amelyet azzal a szándékkal hoztak létre, hogy azt később felhasználhassák az 1996-ban megjelent Beatles Anthology-hoz - Harrison oxfordshire-i birtokán található magánstúdiójában készült.

Végül a filmnek csak néhány kockáját mutatták be, ezért a forgalmazók arra számítanak, hogy a márciusban piacra kerülő felvétel lehet minden idők legkeresettebb DVD-je.

KAPCSOLÓDÓ CIKK