Az egykori Take That-tag visszatér

Mark Owen, a '90-es években népszerű fiúzenekar, a Take That egykori tagja visszatér a zenei életbe. Nemrégiben lemezszerződést írt alá az Island Universal lemezkiadó vállalattal. A 30 éves Owen szerint májusra elkészül első kislemeze is.

Mark Owennek, a Take That együttes egykori tagjának sikerült lemezszerződéshez jutnia. Az egykori tinibálvány mintegy 500 millió forintnak megfelelő összegről szóló szerződést írt alá az Island Universal lemezkiadó vállalattal.

Mark nemrégiben részt vett az egyik brit televíziós csatornán látható, hírességeket szerepeltető Celebrity Big Brotherben, amely lehetőségek sorát nyitotta meg az elfeledett popsztár előtt.

"Komolyan mondom, fantasztikus. Azonnal munkához láttam, amint aláírtuk a szerződést, és azóta szinte ki se mozdultam a stúdióból. Eltartott egy ideig, mire tető alá hoztuk a megállapodást, mivel azt akartam, hogy mindent előre tisztázzunk" - nyilatkozta Owen, aki a lemezfelvételre való tekintettel ideje jó részét Londonban tölti majd.

Mark tervei szerint az első kislemez május környékén jelenik majd meg, a nagylemez pedig röviddel ezután kerül forgalomba.

Az 1990-ben alakult fiúzenekar egykori tagjai közül eddig Robbie Williams volt az egyetlen, akinek a Take That 1996-os feloszlása után is lemezszerződést ajánlottak. A zenekar egykori frontembere, az énekes-zeneszerző Gary Barlow azóta is elismert dalszövegíró.

KAPCSOLÓDÓ CIKK