Jennifer Lopez rosszemlékű lakosztálya

Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez egész csinos kis listát állított össze tele különleges kívánságaival, mielőtt London egyik előkelő szállodájába érkezett. Egykori barátjával, P. Diddyvel azonban nem számolt a szeszélyes színész-énekesnő.
Vágólapra másolva!
Forrás: HavariaPress
A lobbanékony Jennifer Lopez

A színésznőből énekesnővé avanzsált Lopez 60 bőrönddel érkezett az Álmomban már láttalak című filmjének londoni bemutatójára. A brit főváros egyik előkelő szállodájának teljes felső szintjét kibérelte, amely potom 13 500 fontba (4,5 millió forintba) került naponta. Meghagyta, hogy a szálloda személyzetének tilos megszólítania őt, senki sem beszélhet vele, az általa megrendelt ételeket-italokat fehér liliomokkal és fátyollal gazdagon díszített lakosztályának ajtaja előtt hagyniuk. Utasításba adta továbbá, hogy a szálloda dolgozói csak Cristal márkájú pezsgőt szolgálhatnak fel az ő és munkatársai számára, továbbá arról is gondoskodniuk kell, hogy Lopez kisasszony soha ne fogyjon ki a csokitortából és a szusiból.

Forrás: Hölgyfórum
P. Diddy, a király

Annak ellenére, hogy JLo igen előrelátóan bebiztosította magát, már az első napon sikerült kedvét szegniük. Tudomására jutott ugyanis, hogy korábban ugyanabban a lakosztályban szállt meg egykori kedvese, P Diddy, amelyet most ő foglalt le magának. A szemtanúk elmondása szerint az énekesnő iszonyú haragra gerjedt, követelte, hogy költöztessék máshová, mert nem hajlandó abban az ágyban aludni, amelyben Diddy is. A szálloda egyik munkatársa így emlékezik vissza a történtekre: "Annyira nevetséges volt az egész. Lopez amellett kardoskodott, hogy költöztessük másik szobába, mert nem hajlandó ott tölteni az éjszakát és mert nincs megelégedve a kilátással. Szánalmas benyomást keltett, mégsem mert ellenszegülni senki sem. Csak bólogattunk némán, és azt tettük, amit mondott, pedig egy örökkévalóságnak tűnt, amíg mind a 60 bőröndjét a szálloda egyik végéből a másikba cipeltük".

Jennifer Lopez hivatalos honlapjahttp://www.jenniferlopez.com/Ki a legtehetségesebb énekesnő?http://forum.origo.hu/forum?act=show&fid=32962

A bronxi énekesnő - aki slágereiben nem győzi hangsúlyozni, a hirtelen jött népszerűség mit sem változtatott jellemén, és persze szokásain - egyik munkatársa így kommentálta a minden valószínűséggel nem egyedülálló esetet: " Jennifer végső soron még a saját munkatársaival sem beszél, pusztán annyit közöl velünk, milyen elvárásoknak kell eleget tennünk. Ebből a szempontból tulajdonképpen még jó főnöknek is mondható, mert szinte soha nincs a közelünkben. Ha viszont valami nem úgy sikerül, ahogy elképzelte, akkor hatalmas jelenetet rendez."