Hamarosan újabb Nirvana-kiadványok

Butch Vig, a Nirvana producere elárulta: hamarosan újabb kiadványok látnak napvilágot a már csak névleg létező együttestől. Vig szerint nagy mennyiségű anyagból válogathatnak, azok többsége azonban nincs kiadásra kész állapotban.

A Nirvana producere, Butch Vig, aki mellesleg a Garbage dobosa is, egy interjújában úgy nyilatkozott, hogy hamarosan újabb, eddig kiadatlan Nirvana-számok és -videofelvételek látnak napvilágot. "Van még jó pár nyers felvételünk, de sajnos csak kevés olyan minőségi anyag maradt, mint a You Know You're Right. Ott voltam és segédkeztem a doboz (az eleddig kiadatlan Nirvana Box Set) összeválogatásánál, és rengeteg izgalmas dolog került bele - furcsa betétek, jammelések, akusztikus demofelvételek - és remélem, a közeljövőben ebből is sikerül valamit kihozni."

Miután a Nirvana Box Set kiadását Kurt Cobain özvegye, Courtney Love többször is megakadályozta, a rajongók abban reménykedhetnek csak, hogy a Love által "több száz órányi felvétel"-ként emlegetett anyagok egy része számokká alakítva végül megjelenhet. A Cobain özvegye és egykori együttestársai között a kiadási jogokért zajló pereskedés eközben még mindig nem zárult le.

KAPCSOLÓDÓ CIKK