A volt Sugababe szólókarrierbe kezd

Vágólapra másolva!
A Sugababes alapító tagja, Siobhan Donaghy új szólóalbumot jelentet meg. Overrated című száma már június 16-án, a teljes album később lesz hallható.
Vágólapra másolva!

A Sugababes nevű, hazájában jelenleg sikere csúcsán lévő, brit lányokból szerveződött tinicsapat három alapító tagjának egyike, a 2001-ben kivált Siobhan Donaghy még idén nyáron szólóalbumot készül megjelentetni. Az már biztos, hogy Overrated című száma már június 16-án hallható lesz, a teljes album csak később kerül a boltokba. A zene pedig nem üt el nagyon a Sugababes stílusától, Siobhan elmondása szerint "kifinomult, de energikus és bevállalós modern pop."

leftAmikor még együtt volt a nagy csapat.http://www.fokuszonline.hu/cgi-bin/htmlos.cgi/351729.2.382805438870859706Gyarapítsa gyűjteményét a One Touch-csal!

Az énekesnő még szerepelt a Sugababes One Touch című, hatalmas sikerű bemutatkozó albumán, majd 2001-ben mindenki meghökkenésére kilépett az együttesből. Távozásának oka állítólag az volt, hogy megromlott a viszonya társaival, de egyes lapok egyenesen arról írtak, hogy a két másik alapító tag, Keisha Buchanan és Mutya Buena - régi barátnők, akik már nyolcéves korukban is együtt énekeltek a rádió előtt - kirúgták a lányt.

Helyére a liverpooli Heidi Range lépett, aki az akkor még teljesen ismeretlen Atomic Kittent hagyta el a Sugababes kedvéért. Siobhan Donaghy a London Records lemeztársaság gondozásában megjelenő albumának társszerzője és producere az a Cameron McVey, akinek nevéhez az All Saints összerakása is fűződik.