Visszatér a New Kids On The Block sztárja

Vágólapra másolva!
A hajdani New Kids On The Block sztárja, Danny Wood szólóban is bizonyítani szeretné tehetségét. Az énekes reményei szerint április közepén jelenteti meg saját zenéjét tartalmazó albumát.
Vágólapra másolva!

A hajdani New Kids On The Block sztárja Danny Wood április 15-én jelenteti meg első szólólemezét. Egykori zenésztársa, Donnie Wahlberg örül Danny lépésének, ugyanis a New Kidsben mindig háttérbe szorult. "Mindig ottfelejtettük valahol. Mindenki a buszon volt, a turné a következő állomása felé tartva, ő meg ottmaradt a hotelben. Olyan is volt, hogy lányok ezrei vetették ránk magukat, ő ment elől, mindenki elviharzott mellette, hogy Joey-hoz menjen. De igazán tehetséges zenész. Remélem, hogy sikeres lesz." - mondta.

A New Kids On The Block világszerte 60 millió albumot adott el, megdöntve minden elképzelhető eladási rekordot. Feloszlása után Danny stúdiót és kiadót alapított, és producere volt többek között egykori csapattársa Joey McIntyre, és Marky Mark lemezeinek is (ez utóbbi egyébként a szintén New Kids-tag Donnie Wahlberg bátyja). Danny saját lemezét két évig készítette, saját elmondása szerint bátran keverve rajta popot és rockot is.