Bin Laden a popszakmával próbálkozik

Vágólapra másolva!
A popszakmában próbálja ki magát Oszama bin Laden unokahúga, miután levetkőzve magáról muszlim hátterét fejest ugrott a londoni partiéletbe. A család által kitagadott hölgy iránt, akit Wycleaf Jean segít a felkészülésben a megmérettettésre állítólag Madonna producere, Nellee Hooper és az All Saintset összerakó John Benson is érdeklődik.
Vágólapra másolva!

Bin Laden a popszakmában kíván híressé válni - no nem a világ legádázabb gonosztevője, Oszama, hanem unokahúga, a 26 éves Waffa. A hölgy, aki több mint tíz éve nem találkozott már apja bátyjával, a nyugati kultúra szokásainak megfelelően éli életét - cigarettázik, alkoholt fogyaszt, miniszoknyát hord, és Versacétól öltözködik. Családja vallásos ága ki is tagadta őt, mint ahogy apja is nevet váltott - bin Ladenről Binladinra.

Binladin kisasszony egy demófelvételt már el is készített, a Washington Post értesülései szerint az ex-Fugees frontember és soul-guru Wyclef Jean segítségével, s tervei szerint az év végéig legalább egy számot meg is jelentetne. Waffa, aki 2001. szeptember 11-én alig egy mérföldnyire tartózkodott a leomló tornyoktól, jogot végzett a Columbia Egyetemen. Fél évvel ezelőtt költözött Londonba, s elmondása szerint azonnal belevetette magát a város pezsgő éjszakai életébe. A múlt héten már egy jótékonysági estélyen is részt vett Rod Stewart, Natalie Imbruglia és Phil Collins társaságában, s elmondása már építi a kapcsolatokat karrierjéhez. Hooper szerint a hangja és kinézete megvan, hogy sikeres legyen a popszakmában, s emellett az is bizonyos, hogy nevénél kevés ismertebb brand van a Földön.