Eric Clapton fellépett lánya iskolájában

Vágólapra másolva!
Eric Clapton - akinek nevéhez olyan dalok fűződnek, mint a Layla vagy a Wonderful Tonight - 17 éves lánya iskolájának egyik termében adott koncertet, amelynek bevételeit az alapítványi iskola és egy, a zenész által támogatott drogrehabilitációs központ javára ajánlotta fel.
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Forrás: MTI

Eric Clapton nemrégiben 17 éves lánya, Ruth iskolájában, a sheffieldi Birkdale Schoolban lépett fel.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel kalapból sorsolták ki annak a 790 szerencsés jelentkezőnek a nevét, akik végül részt vehettek a The Yardbirds és a Cream együttesek időközben szólókarrierbe kezdett egykori tagjának jótékonysági koncertjén.

Amint arról a 17 éves Ruth osztályfőnöke, Robert Court beszámolt, Clapton előbb előadott néhányat legismertebb dalai közül, majd válaszolt a közönség kérdéseire. "Az este valóban egy életre szóló élmény volt mindazok számára, akiknek megadatott, hogy részt vehessenek a koncerten" - tette hozzá Court.

Eric Clapton honlapjahttp://www.iem.ac.ru/clapton/

Az egységesen 22,50 fontba (körülbelül 8 ezer forint) kerülő jegyek eladásából származó mintegy 10 ezer font bevételt szétosztják egy, a zenész által támogatott drogrehabilitációs központ és az alapítványi iskola között, amely azt számítógépparkjának modernizálására, hangszervásárlásra fordítja majd.