Szólólemezt ad ki az ABBA szőkéje

Vágólapra másolva!
Agnetha Faeltskog, az ABBA szőkébbik énekesnője 16 év után új szólóalbum kiadását tervezi. A hírek szerint az angol nyelven felénekelt új dalok már idén decemberben megjelennek
Vágólapra másolva!
Forrás: MTI
Az ABBA - balról a második Agnetha

A mára már az ötvenen is felül járó Agnetha Faeltskog utoljára 16 évvel ezelőtt jelentetett meg szólólemezt. Az I Stand Alone mérsékelt sikerei után az ABBA-val hihetetlen sikereket elért énekesnő egyszerűen kisétált a rivaldafényből, s elrejtőzött a sajtó jelentette nyilvánosság elől is.

Új lemezéről is csak közvetett információk jutottak ki a stúdióból: egykori csapattársa, Staffan Linde árulta el, hogy a lemez, melyen angol dalok szerepelnek, feltehetően decemberben kerül a boltokba.

Persze sejteni lehet azt is, hogy Agnethát nem a pénzhiány űzte vissza a stúdióba. Arról ugyan nincs pontos adat, mekkora összeget is sikerült a csapattagoknak az ABBA-val összeszedni, azonban valószínűleg többet, mint amennyit életük végéig el tudnak költeni. Az 1983-ban feloszlott csapat tagjai két évvel ezelőtt egy nem kevesebb, mint egymilliárd dolláros újraalakulási ajánlatot utasítottak vissza.