Michael Jackson privát középkort akar

Vágólapra másolva!
Michael Jackson úgy döntött, vesz magának egy egész falut. Az énekes 31 millió dollárt fizet a toscanai Poggio Santa Cecilia nevű kis középkori településért, és azt tervezi, hogy további  milliókat költ a falu renoválására.
Vágólapra másolva!

Forrás: HölgyfórumMichael Jackson olyan helyet keresett Európában, amit Neverland nevű birtokához mérhet. Az énekes hosszas keresgélés után a Toscanában talált, 687 hektáron elterülő ingatlant találta megfelelőnek. A településen egy XVIII. századi villa, két tó, több tucat üres ház, egy angolkert, templom, piaccsarnok, olívaolajprés és malom is található.

Francesco Carlucci ingatlanügynök a következőket mondta: "Michael Jackson kifejezte szándékát, hogy az egészet megveszi. Egy olasz üzletember vette meg a falut 30 évvel ezelőtt, és most forrásokat keres egy újabb befektetéséhez. Az árak Toscanában megháromszorozódtak az utóbbi öt évben." Egy forrás hozzátette, hogy "Michael Jackson szereti a régi európai lordok és hercegek életstílusát, mindig szeretett volna úgy élni, mint ők, az álom válik most valóra."

Az elhagyott falu ára 31 millió dollár, azaz több mint 7 milliárd forint volt, amihez újabb dollármilliókat kell hozzátenni, hogy a települést Jackson elképzeléseinek megfelelően felújíthassák.