Saját bandát alapított a Prodigy énekese

Vágólapra másolva!
Keith Flint, a Prodigy extrovertált énekese saját együttest alapított - Flint néven. A stílus persze meghatározhatatlan, de a leginkább punkba oltott elektronikaként írhatjuk le.
Vágólapra másolva!

Keith Flint, a Prodigy énekese Flint néven alapította meg saját együttesét. A csapat már első videoklipjét forgatja, melynek rendezője nem más, mint az a Jonas Akerlund, aki a Prodigy eleddig legbotrányosabb klipjét is jegyzi, s akinek klipjeivel a Titanic fesztivál is kiemelten foglalkozott.

A Flint egyelőre négy hivatalos tagból áll; Keith a mikrofon mögött, Jim Davies, a Pitchshifter egykori gitárosa a húrokat pengeti, Kieran Pepper és Tony Howlett (utóbbinak semmi köze Liamhez, a Prodigy lelkéhez) - így áll fel a zenekar. Állandó basszusgitárosról egyelőre nincs hír. "Keith még a Prodigy új anyagának összeállítása közben jegyezgette le az ötleteit. Az ő essexi házában kezdett próbálni a csapat, aztán lementek a stúdióba, és míg a Prodigy szarakodott, ők fel is vettek egy lemezt."

Flint az NME brit zenei magazin kérdésére elmondta: nem hagyta ott a Prodigyt, mely még az év vége előtt készül megjelentetni rég várt albumát. A felvételek szalagon vannak, Keith Flint már az utómunkákat végzi. A Flint első lemeze júliusban lát napvilágot.