Letartóztatták a Tatu menedzserét

Vágólapra másolva!
Letartóztatták pénteken Moszkvában az orosz leszbikus tiniduó, a Tatu menedzserét. A férfit a béke megzavarásával vádolják, miután a pártfogoltjainak klipforgatására összegyűlt rajongók feldúlták a Vörös teret.
Vágólapra másolva!

Ivan Sapovalov, aki az új klip forgatására csakúgy, mint a londoni helyszínen, Moszkvában is több száz iskolás lányt hívott meg, börtönben töltötte a hétvégét. A rendőrség őt tartja ugyanis felelősnek a felfordulásért, amit a rajongók okoztak az orosz főváros metaforája, a Vörös tér kellős közepén. A rengeteg egyenruhába öltözött fiatal statisztalány, no meg a szép számmal megjelent rajongók ugyanis szabályos kis verekedést robbantottak ki a biztonságiakkal, amikor megpróbáltak közelebb jutni bálványaikhoz.

A rendőrség végül megfékezte a Kremltől mindössze ötven méterre zajló csatározást, egyúttal begyűjtötte a segédrendezőként megjelent Ivan Sapovalov menedzsert, a Tatu megalkotóját is. Mint a hatóság szóvivője elmondta, súlyosbítja az esetet, hogy mindez az után történt, hogy a Tatunak kétszer is megtiltották a forgatást téren, ráadásul a fiatal lányok Lenin sírjától és a Vaszilíj Blazsennij-székesegyháztól alig pár lépésre csókolóztak és fogdosták egymást.

A hányatott sorsú klip, mely már Londonban is okozott némi felfordulást, a május 23-i eurovíziós dalfesztiválra készült volna, feltehetően azonban végül egyáltalán nem kerül majd adásba.