A TATU menedzsere fél a bukástól

Vágólapra másolva!
A TATU menedzsre erősítést küld a csapattal a hamarosan kezdődő Eurovízió-dalfesztiválra. A 17 éves Kátya Nyecsajeva énekehangjára állítólag a duó egyik tagja, Julija Volkova hangszálproblémája miatt lesz szükség a fellépésen. Mindeközben a nagy múltú fesztivál szervezői amiatt aggódnak, hogy a lányok botránygyanús produkciójukkal aláássák a rendezvény hírnevét.
Vágólapra másolva!

Már csak három nap van hátra a május 24-én Lettországban megrendezésre kerülő Eurovízió-dalfesztiválig, amelyet az idén a szokásosnál jóval nagyobb várakozás előz meg. A fellépők között szerepel ugyanis a Julija Volkova és Lena Katyina alkotta orosz popduó, a TATU is.

A két tinilány, akik nem mellesleg azt állítják magukról, hogy leszbikusok, előbb provokatív videoklipjükkel (uniformisba öltözött diáklányok drótkerítés mögött) vívták ki a közönség figyelmét, majd miután ilyen módon megalapozták népszerűségüket, többször is biztosították rajongóikat afelől: következő produkciójuk is hasonlóan erotikus, merész és kihívó lesz.

Miközben a nagy múltú fesztivál szervezői amiatt aggódnak, hogy a lányok botránygyanús produkciójukkal aláássák a rendezvény hírnevét, addig a két lány menedzsere épp a duó csúfos bukását igyekszik elkerülni.

Az igen kétes hírnevű Ivan Sapovalov ugyanis úgy döntött, megerősíti a csapatot, nehogy szégyent valljanak a nagy megmérettetés alkalmával. A nemkevésbé fiatal Kátya Nyecsajeva hivatott arra, hogy megmentse a lányok becsületét. Sapovalov új reménysége már közreműködött háttérénekesnőként a TATU jó néhány dalának felvételekor. Most azonban ő is reflektorfénybe kerülhet - a duó egyik tagja, Julija Volkova állítólagos hangszálproblémái okán. "Ivan azt mondta, én lehetnék az ún. Lolita-típus megtestesítője. Azt szeretné, ha a fiatalságomat és a bennem szunnyadó szexualitást hangsúlyoznám a színpadon" - nyilatkozta a lány, aki nem Julija helyett, hanem vele együtt lép majd fel az Eurovízió-dalfesztiválon.

A fesztivál szervezői mindettől függetlenül is előre kidolgozták tervüket egy esetleges "váratlan esemény" elhárítása érdekében. "Számtalan pletyka kering a TATU körül, ám ez egy békés, családias rendezvény, és mi nem hagyjuk, hogy bárki vagy bármi is megzavarja nyugalmát. Nem tudjuk, milyen meglepetéssel állnak elő, ami nem is csoda, hiszen náluk sosem lehet tudni. De rendelkezésünkre áll majd egy kazetta, a ruhapróbák alkalmával rögzített felvétellel, és bármikor átválthatunk ennek sugárzására, ha szükségét látjuk" - nyilatkozta Aline Ingwersen, a show-ért felelős European Broadcasting Union elnevezésű szervezet egyik munkatársa.