Jacko pókember-álarcban a hatóságok előtt

Vágólapra másolva!
Az eddig sem visszafogottságáról és szürkeségéről híres Jackó újabb bizarr epizóddal gazdagította karrierjét. Ezúttal Solvang kongresszusi képviselőjének irodájába sétált be pókember-álarcban, azzal a követeléssel, hogy azonnal nyissanak egy gyorséttermet a városkában.  
Vágólapra másolva!

A meglepett képviselő udvariasan azt felelte az akkor még ismeretlen látogató furcsa követelésre, hogy Solvangban már van egy Subway-étterem, s hogy sajnos meg kell elégedni a gyorsétterem-lánc e képviselőjével. Az ismeretlen közölte, hogy "Én a Taco Bell-t kedvelem.", majd pillanatnyi zavarodottság után levette pókember-álarcát, bemutatkozott, elnézést kért a zavarásért és távozott az irodából.

Az iroda egyik alkalmazottja még kért egy autogramot, melyet Jacko egy ígéret fejében, miszerint is mindent megtesznek a Taco Bell a városkába csábításának érdekében meg is adott, majd elhagyta az épületet. A sztárt később még látták egy szomszédos városban egy Pizza Hut - Taco Bell étteremben. Sajtos pizzát, ásványvizet és csirkés tacót rendelt.