Jacko még megúszhatja a pereskedést

Vágólapra másolva!
Michael Jackson egykori pénzügyi tanácsadója csalással és szerződésszegéssel vádolja a bukott sztárt. Lee állítása szerint  Jacko a mai napig nem egyenlítette ki tartozását a cégnek. Mr. Lee viszont nagy valószínűséggel nem dolgozhatott volna pénzügyi tanácsadóként, mivel nem rendelkezett az ehhez szükséges engedéllyel.
Vágólapra másolva!

Myung-Ho Lee saját cége, a Union Finance And Investment Corporation nevében perli az egykor a pop királyának tartott, ám mára leginkább csak botrányairól híres Michael Jacksont.

Az énekes egykori pénzügyi tanácsadója csalással és szerződésszegéssel vádolja a bukott sztárt. A társaság állítása szerint Jacko adósságot adósságra halmozott, a mai napig nem egyenlítette ki tartozását a cégnek, miközben minden vagyonát "sarlatánokra, svindlerekre és az őt istenítő talpnyalókra" tékozolta.

Az ügyben eljáró bíró, Andria Richey azonban nem tartja elképzelhetetlennek, hogy -tetemesnek mondott adóssága ellenére - felmentsék az énekest a Lee által felhozott vádak alól. A bíró szerint ugyanis Mr. Lee nem dolgozhatott volna pénzügyi tanácsadóként, mivel nem rendelkezik az ehhez szükséges engedéllyel. Lee ügyvédje a Kalifornia államban érvényes rendelet egy kitételére hivatkozva elutasította a vádakat.

Jackson jogi képviselője egyébként ugyancsak beperelte Lee-t, azt állítva, hogy a férfi több millió dollárral rövidítette meg az annak idején még dúsgazdag énekest.