Tovább él a Bee Gees

Vágólapra másolva!
A híresztelésekkel és a találgatásokkal ellentétben mégsem oszlik fel a Gibb fivérek együttese, amely a világkörüli turnét tervez. 
Vágólapra másolva!

A spanyol EFE hírügynökség jelentése szerint tovább működik a hetvenes években csúcsra ért Bee Gees zenekar, amelynek egyik tagja, Maurice Gibb év elején halt meg.

"Maurice halála után átbeszéltük a lehetőségeket, és a folytatás mellett döntöttünk. A Bee Gees valaha duóként is működött, és a sors iróniája, hogy végül megint azzá lett" - mondta Barry Gibb az egyik madridi rádiónak adott interjújában. A világsztár elmesélte, hogy ő és bátyja, Robin - Maurice ikerpárja - nagyon összetörtek testvérük halálakor és még most is szenvednek a hiánya miatt. "A szörnyű tragédia után a sokk miatt többször is kijelentettük: a Bee Gees nincs tovább. Ám tudjuk, Maurice is azt akarná, hogy tovább éljen a banda" - mondta Barry Gibb.

Robin és Barry legközelebb két hét múlva Miamiban találkoznak, hogy részletesen megtervezzék az együttes programját. Nem kizárt, hogy testvérük emléke előtt adózva hamarosan világkörüli turnéra indulnak.