50 Cent golyóálló mellényt hord

50 Cent, az idei év nagy felfedezettje újabban golyóálló mellényben jár a fellépéseire. A színes bőrű rapzenész félelme talán nem teljesen alaptalan: az újdönsült sztárra ugyanis eddig összesen kilencszer lőttek rá. 

50 Cent, a nem kevésbé hírhedt rapsztár Eminem friss felfedezettje újabban golyóálló mellényben jár a fellépéseire. A nem éppen feddhetetlen múltú sztár legújabb hóbortja nem csupán - valószínűsíthető - paranoiájából, hanem korábbi rossz tapasztalataiból táplálkozhat: az év felfedezettje ugyanis nem kevesebb, mint kilenc golyót kapott eddigi élete során.

Az énekes egy nála jó néhány számmal nagyobb fehér pólóval igyekezett álcázni a speciális védőfelszerelést, ám a rajongók semmiképp sem akarták megfosztani magukat 50 Cent legendás kockahasának látványától. A színes bőrű énekes végül eleget tett a közönség kérésének, de csak miután biztonsági emberei jelezték: minden rendben van, senki és semmi nem veszélyezteti nagy műgonddal kidolgozott felsőtestét.

"Mindenki azt üvöltötte, vegye le végre a pólóját, de alig volt hajlandó rá. Végül kelletlenül levette, és akkor láttuk, hogy golyóálló mellényt visel. Jó néhányan megdöbbentek közülünk. Szerintem egy kissé túlreagálja a dolgot" - nyilatkozta a közönség egyik tagja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK