Mystikal beismerte, hogy erőszakoskodott fodrászával

Vágólapra másolva!
Nagyjából egy évvel ezelőtt indult per a fekete rapper Mystikal ellen, akit fodrásza vádolt meg azzal, hogy megzsarolta, majd közösülésre kényszerítette őt. Az aktusba később a sztár két testőre is beszállt, akik addig amúgy az eseményeket filmezték.
Vágólapra másolva!

Később ez a felvétel okozta a rapper vesztét, aki meg kell vallani, nem túl okosan kezelte a tökéletes bizonyítékot tartalmazó kazettát. Történt ugyanis, hogy már jó ideje tudni lehetett, hogy az ügyészség nyomozást indított a fodrásznő feljelentése nyomán, amikor ő még mindig a páncélszekrényében tartotta a veszélyes szalagot. A lakásába házkutatásra érkező rendőrök pedig annak rendje szerint meg is találták a felvételeket.

A fodrásznő, aki neve elhallgatását kérte, vallomásában elmondta: a rapper azzal vádolta meg, hogy hamis csekkeket akart beváltani az ő aláírásával, s megfenyegette, feljelenti, ha nem hajlandó orálisan kielégíteni őt. Egy ideig csak szavakkal próbálkozott, később, amikor látta, hogy nem megy semmire, segítséget hívott, mely két testőre, Leland "Pokie" Ellis és Vercy "V" Carter személyében meg is érkezett.

Együttes erővel sikerült is legyűrniük a fodrászt, s a felvételek tanúsága szerint - s ezt ismerte be most egy vádalku keretében Mystikal - eközben nem fogták vissza magukat, s fizikailag is bántalmazták a nőt. Mindezekért fejenként öt év felfüggesztett börtönt kaptak az ítélet szerint, melyet szerdán hirdetett ki a bíróság. A döntés súlya persze elhanyagolható a szeptember 26-án megszülető ítéletéhez képest. A bíróság ugyanis ekkor ül össze eldönteni, vajon Mystikal követett-e el nemi erőszakot. Ha bűnösnek találják, valószínűleg életfogytiglani börtön vár rá.