Avril, az apatikus díva

Vágólapra másolva!
Avril Lavigne tagadja, hogy bármiféle szerepet is vállalt volna saját slágeréből készült Sk8er Boi című filmben. Ezzel együtt kikéri magának a feltételezést is, a dalban szereplő lánnyal ugyanis semmiféle azonosságot nem hajlandó vállalni. Egy MTV-s munkatárs szerint Avril amúgy is elhanyagolja rajongóit, és a riporterek réme is egyben.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban az [origo] is beszámolt, a Paramount Pictures filmstúdió embereinek fantáziáját igencsak beindította Avril Sk8er Boi című száma. El is határozták, hogy filmre viszik a történetet, s ehhez sikerült megnyernie David Zabelt, a hatalmas rajongói táborral rendelkező Vészhelyzet producerét és íróját.

A dallal azonos című filmben nem egy dal is felcsendül majd, annak ellenére, hogy nem musicalnek szánják produkciót. A Mátrix gyűjtőnéven ismert Scott Spock, Lauren Christy and Graham Edwards trió, akik Lavigne több dalánál társszerzőként közreműködtek (egyebek mellett a Sk8er Boi-ban is) egyfajta tanácsadói szerepet lát majd el a forgatókönyv kidolgozásánál.

A lány, aki már második albumán dolgozik, nem szenved önbizalomhiányban. "Tényleg hiszek magamban, így hát egy olyan albumot szeretnék most összehozni, amely valóban belőlem fakad, az érzéseimből táplálkozik. Volt időm még jobb dalszerzővé és gitárossá válni, és a stúdióbeli munkáról is többet tudok már" - mondta el a Rolling Stone magazinnak a tinisztár.

Ezzel együtt Avril meglepően problémás interjúalany. Az MTV egy riportere szerint "Senki sem akar másodszorra is interjút csinálni Miss Lavigne-nyal. Nem találkoztam még senkivel, aki szeretné őt, még a rajongóival sem kedves. Teljesen apatikus, és az ő helyzetében ez nem engedhető meg."