Újra összeáll az Első Emelet zenekar

Vágólapra másolva!
Hat év után újra együtt zenélnek az Első Emelet tagjai. A nyolcvanas évek egyik legkedveltebb magyar popzenekarának új korszaka összesen egyórás lesz.
Vágólapra másolva!

Egy koncert idejére megint összeáll az Első Emelet, amely egy siófoki sportfesztiválon lép fel szeptember hatodikán. Az Állj, vagy lövök! című dal előadói már készülnek az egyórásra tervezett koncertre.

"Szeretnénk, néhány olyan számot is előadni, amely nem szerepel az együttes nagylemezein, de lehet, hogy kizárólag a legnagyobb slágereinket játsszuk el" - mondta Patkó Béla - művésznevén Kiki -, a nyolcvanas évek sikerzenekarának énekese, aki külön örül, hogy ott léphetnek színpadra, ahol az országban elsőként turnéztak.

"Tavaly voltunk 20 évesek, akkor elmaradt a jubileumi koncert, ám most mindent bepótolunk. Én már hetek óta edzem magam, hiszen számomra mindig is fontos volt, hogy minden fellépésre maximálisan felkészüljek, de ezzel a többiek is így vannak" - mondta Patkó Béla, akinek zenekara mellett többek közt Ganxsta Zolee is fellép a balatoni rendezvényen.