Hamarosan kiderül, ki lesz a VIVA TV új arca

Vágólapra másolva!
A közel ezer jelentkezőből csak negyven fiatal maradt a középdöntőben, közülük kilencen már a döntőbe jutottak. A még esélyes fiúk és lányok száma egyelőre kiegyenlített, a végeredményt csak szeptemberen hozza nyilvánosságra a csatorna.
Vágólapra másolva!

Közel ezer 18 és 23 év közötti fiatal jelentkezett a VIVA televízió felhívására, amelyben új arcokat kerestek az indulás óta lassan teljesen lecserélődő műsorvezetői stábba. A pályázóknak több rostán kellett átesniük; a középdöntőbe már csak negyvenen, a döntőbe kilencen juthattak tovább.

A középdöntő résztvevőit különböző feladatok elé állították, klipeket kellett felkonferálniuk, illetve popzenei kvízben vettek részt - itt Lilu faggatta őket zenei tudásukról. A legfontosabb feladat persze az interjúkészítés volt. "Egyik jelölt elmondta, rendkívül félt, mikor bedobtuk a mélyvízbe és Dopemannel kellett interjút készítenie. De ez természetes is. Már most egy nagy álmuk teljesült, hogy a zenei élet kiemelkedő személyiségeivel beszélgethettek" - mondta el a csatorna programigazgatója. Az interjúkat egyébként Dopeman is élvezte. "Azonnal igent mondtam a felkérésre, szerettem volna segíteni nekik, hogy később elmondhassam, van valami részem az ő sikerükben Aranyosak és ügyesek voltak, én nehezen tudtam volna eldönteni, kiket jutassak a döntőbe."

A zenetévé egy szakmai zsűrivel nyolc jelöltet juttattatott tovább. A nézők szavazatai alapján pedig egy további jelölt került a döntőbe, ő Kristóf. "A középdöntőben a negyven legjobb között, mint ahogy az összes jelentkező között is, több volt a lány, mint a fiú" - mondta Lengyel Attila programigazgató. "Úgy néz ki, a lányok valamivel talpraesettebbek, felkészültebbek, mint a fiúk, de azért nem sokkal maradnak el mögöttük a srácok."