Nézze meg Sting legújabb klipjét!

Vágólapra másolva!
Sacred Love címmel szeptember 22-én jelenik meg Sting legújabb, immáron kilencedik albuma. A lemez első sikervárományosa a Send Your Love című, erős elektronikus és világzenei behatásokról árulkodó dal, melyhez klip is készült, amit olvasóink természetesen meg is tekinthetnek.
Vágólapra másolva!

Egy viszonylag sikertelen, egyetlen slágert felmutatni nem tudó (Mercury Falling) és egy nagyon is népszerű (Brand New Day) lemez után Sting szeptemberben ismét új anyaggal áll a közönség elé. A jelek szerint - ezt bizonyítja az első single és klip is - a balladák nagy öregje az elektronikus zene felé fordul (az első hivatalos remixhez is Josh Winket kérte fel), kevesebb a gitár, több a hangminta, s ezzel együtt Sting imidzse, sőt, weboldala is megváltozott.

Nem változott viszont a hangja, melyről maga azt állítja, hogy még csak nem is énekhang, de legalább kellemes, s nem változott a klip igényessége sem. A Send Your Love hatalmas vízió, gyönyörű animációkkal, Benetton reklámhoz illő szín- és képi világgal. Maga a dal pedig elindult világhódító útjára, Olaszországban például már a slágerlisták csúcsait ostromolja.

Sting - Send Your Love:

Real Video: modem - szélessáv
Windows Media: modem - szélessáv

"Újraértelmeztem, mit is jelent nekem szövegírónak lenni, hogy miről is kell írnom. Nem számít, hogy amerikai vagy, angol, vagy arab, van, ami mindnyájunkat érint, van egy közös energia, mely összeköt bennünket. Minden férfi, minden nő, minden faj, minden nemzet tagja képes rá, hogy mindent megbocsásson, ha a szent szerelem eléri őt. A dalaim most arról szólnak, hogy a szeretetnélküliség hogyan vezet végül önbecsapáshoz, áruláshoz, irracionális félelmekhez és erőszakhoz. És, hogy a végén mindig fény derül az igazságra: a szerelem győzedelmeskedik."