Justin és Christina egy vasrács miatt nem lép fel

Vágólapra másolva!
Justin Timberlake és Christina Aguilera elhalasztotta három egymást követő koncertjét. A két tinisztár éppen Atlantic Cityben koncertezett volna, amikor a tetőszerkezet egyik vasrácsa lezuhant, és tönkretette a berendezést. Justin és Christina ép bőrrel megúszta az esetet, de a stáb néhány tagja könnyebben megsérült.
Vágólapra másolva!
Forrás: REUTERS
Christina Aguilera

Justin Timberlake és Christina Aguilera kénytelenek voltak elhalasztani három közös fellépésüket, mivel Atlantic City-beli koncertjüket megelőzően a tetőszerkezet egyik vasrácsa lezuhant. Az összeszerelést végző stáb néhány tagja épp a színpadon tartózkodott, de komoly sérülés nem történt.

A méretes vasdarab nem csak magát a színpadot rongálta meg, de a hang- és fénytechnikát is. A helyreállítás mintegy egymillió dollárjába (körülbelül 225 millió forint) kerül majd a két fiatal popcsillagnak, akik egyébként épp nem tartózkodtak a baleset helyszínén.

Christina Aguilera honlapjahttp://www.christinaaguilera.com/home.htmlJustin Timberlake oldalahttp://www.justintimberlake.com/

Justin Timberlake, Britney Spears egykori szerelme, és a szőke popcsillag egyik legnagyobb riválisának tartott Christina Aguilera igyekeznek minél előbb folytatni Justified & Stripped elnevezésű közös turnéjukat. "Nem biztos, hogy sikerül, de azt szeretnénk, ha augusztus 16-ára mindent rendbe tudnánk hozni, és folytathatnánk a show-t" - nyilatkozta Benny Tarantini, a Jive Records' szóvivője.