Lelepleződött az új Britney-lemez

Vágólapra másolva!
Korábban is minden alkalommal óriási titoktartás övezte Britney Spears lemezei megjelenési időpontját és egyéb paramétereit, most azonban csak a véletlennek köszönhető, hogy a megjelenés előtt pár hónappal egyáltalán az kiderült: a lemez már készen áll.
Vágólapra másolva!

Britney nem akarta, mégis kiderült: novemberben várhatjuk tőle a mindent eldöntő, sorsfordító anyagot. Történt ugyanis, hogy a Britney szokása szerint elszegődött a NFL, a profi amerikaifoci-liga nyitómeccsére, a szünetben szórakoztatni a közönséget. Az esemény persze önálló honlapot is kapott, ennek valamelyik figyelmetlen szerkesztője leplezte le végül Britneyt. Az oldalra ugyanis felkerült az információ, hogy a közönség kegyeibe visszakúszni akaró szőkeség novemberben megjelenő lemezéről csendül fel majd négy dal.

Az információ azóta lekerült a honlapról, a rajongóknak persze bőven elég volt ennyi is. A hír elterjedt, s Britney hónapok óta változatlan oldalán is szinte azonnal megjelent egy a novemberi megjelenést megerősítő közlemény. Most hát tudjuk. Britney karrierjében eddigi legfontosabb albumához érkezett. Népszerűsége fokozatosan csökkent, csaknem a botrányhős kategóriába küzdötte át magát. Nyilvánvaló problémát jelent számára a kilépés a tiniimidzsből, s a legtöbb kritikust azt foglalkoztatja: vajon milyen imidzsre vált most? Szeptemberben a szezonnyitón kiderül.