Nelly Furtado a kilencedik hónapban

Vágólapra másolva!
Nelly Furtado hónapok óta eltűnt a nyilvánosság elől, de ez korántsem jelenti azt, hogy vakációra vágyott. A portugál származású kanadai énekesnő második albumán dolgozott, és első kisbabáját várja.
Vágólapra másolva!

Forrás: MTINelly Furtado sikeresen valósította meg a legtöbb ismert ember vágyát: tökéletes titokban tudta tartani magánéletét. Így aztán senki sem tudta, hogy a 24 éves énekesnő télen teherbe esett, és szeptemberben első gyermekének ad életet. A baba édesapjáról, vagyis Furtado barátjáról most sem tudni semmit.

Az énekesnő azonban nem töltötte tétlenül a terhesség időszakát sem: második albumán dolgozott, mely november végén jelenik meg. A Fresh Off The Boat című CD új hangzással jelentkezik majd Whoa, Nelly! című első lemezhez képest, és erőteljesebben idézi meg Furtado portugál gyökereit. A Saturday című szám pedig azokat az éveket idézi majd fel, amikor édesanyjával egy hotelben takarított.

A felvételek Los Angelesben és Torontóban zajlanak olyan zenészek közreműködésével, mint pl. az Incubus gitárosaként ismert Mike Einzinger, vagy az R.E.M. és Beck dobosa, Joey Waronker.

Nelly Furtado hivatalos honlapjahttp://www.nellyfurtado.com/

Bár az énekesnő ezúttal is maga szerezte a számokat, terhessége, és a kis jövevény nem lett ihlető forrása a daloknak. "Két-három év múlva talán ezt az élményt is feldolgozom" - mondta. "Szükségem van egy kis időre ahhoz, hogy a zenémben reflektáljak az életem eseményeire."