Madonna csókja Britneyvel és Christinával

Az egész közönség döbbenettel nézte, mikor a tegnap este megrendezett MTV Video Music Awards ünnepségén Madonna nyelves csókot váltott két fiatal pályatársnőjével, Britney Spearsszel és Christina Aguilerával. A három énekesnő közösen adta elő Madonna 1984-es slágerét, a Like a Virgint, és produkciójukkal alaposan elvonták a figyelmet az este győzteseiről.

Justin Timberlake és a Coldplay volt a tegnap este két ünnepeltje az MTV Video Music Awards rendezvényén, a legtöbb figyelem azonban mégsem nekik jutott. Az este szenzációja egy női trió: Britney Spears, Madonna és Christina Aguilera közös produkciója volt, akik a rangidős Madonna régi nagy slágerét, a Like a Virgin című számot adták elő. A két fiatal énekesnő Madonna 1984-es öltözékét idézve fehér csipkébe öltözött, míg Madonna fekete izompólóban ropta kettejük között.

Forrás: epaÉs hogy az egyszeri alkalom még különlegesebb legyen, egyedülálló pillanattal ajándékozták meg a közönséget: Madonna előbb Britneyhez, majd Christinához fordult egy csókért, amivel alaposan borzolták a kedélyeket. Annál is inkább, minthogy a csók nyelvvel csattant el, nem is rövid ideig.

A díjazottak mindazonáltal megérdemlik, hogy róluk is szó essék: Justin Timberlake a legjobb férfi előadó videoklipje, a legjobb táncos klip és a legjobb pop klip kategóriájában nyert Cry Me a River és Rock Your Body című munkáival. A brit Coldplay ugyancsak három díjat vihetett haza: a legjobb felfedezett és a legjobb csapat videoklipje, valamint a legjobb rendezés jelöltjeinek élén végzett a The Scientist című klippel.

Forrás: epaBeyoncé Knowles és Jay-Z duettje, a Crazy in Love szintén három kategóriában jeleskedett: produkciójukat választották a legjobb R&B klipnek, a legjobb női előadó klipjének és a legjobb koreográfiát is ebben a videóban találták meg. Az év videoklipjét Missy "Misdemeanor" Elliott készítette (Work It címmel), aki a hip-hop mezőnyben is az élen végzett.

Egyszeri díjazott lett továbbá Eminem, a Radiohead, a Linkin Park, valamint a 71 éves Johnny Cash, akit eredetileg hat kategóriában jelöltek. 

KAPCSOLÓDÓ CIKK