Nyerjen a Metallica legújabb klipjével!

Vágólapra másolva!
Akár az előző videó előtörténete is lehetne a Metallica legújabb klipje: a Frantic pontosan olyan eseményeket mutat be, melyek bizton vezethetnek börtönbe - akár a San Quentinbe is. A rendező Britney Spearsszel is dolgozott már, a kaszkadőr a Charlie angyalaiban is összetört néhány kocsit: a csapat láthatóan nem bízott semmit a véletlenre. Ha megtekinti nálunk a klipet, nyerhet együtteses pólót, baseballsapkát és pénztárcát lánccal!
Vágólapra másolva!

Húszas éveinek közepén járó férfi ámokfut pléhkacsával felszerelt kocsijával Montreal utcáin. Egy hatalmas ütközés után a fejére fordult kocsiban persze lepereg szeme előtt kusza és kaotikus élete: számtalan pohár és üveg alkohol, elporladó cigaretták, őrület. No meg persze a haját rázó egyre agresszívebbenk bemutatott Trujillo, jellegzetes szakállát visszanyert Hetfield - igazi Metallica-klip.

A mára több tucat országban aranylemezzé lett St. Anger albumról másodikként kimásolt kislemezdal a Frantic, a klip hamarosan látható a VIVA-n is, addig is azonban íme:

Metallica - Frantic:

Real Video: modem - szélessáv
Windows Media: modem - szélessáv

Érdekességként még meg kell említenünk, hogy az U.N.K.L.E.-t érte az a megtiszteltetés, hogy elkészítse a Frantic remixét, ez még szeptemberben elérhető lesz.

És ha megtekintette a klipet, bizonyára tud válaszolni az alábbi kérdésre is:

Mit ábrázolnak karambol után elsőként felvillanó emlékképsorok?

A megfejtéseket a [email protected] címre várjuk, Metallica tárggyal, 2003. szeptember 12-én 14 óráig.

A nyerteseket az [origo] e-mail útján értesíti, és közli a nyeremények átvételének pontos menetét. A nyertesek teljes listája legkésőbb 2003. szeptember 12-én 16 órától 24 órán át elérhető lesz az [origo] Szórakozás rovatából. A játékban az Axelero Rt. munkatársai nem vehetnek részt.