Beyoncé, Britney és Pink közös munkán

Vágólapra másolva!
A három popsztár az olasz fővárosba utazik, hogy közösen részt vegyenek egy reklámfilmforgatáson. A három híresség közös munkája ellenére Britney Spearst még most is inkább Madonnával váltott csókja miatt emlegetik.
Vágólapra másolva!
Beyoncé

Pink, Beyoncé Knowles és Britney Rómában, ókori építészeti környezetben rögzítik a reklámot, amelyben korhű jelmezekbe öltözve jelennek meg. Pink elmondta, egy üdítőital reklámját forgatják Spearsszel és Knowlesszal. "Biztosan érdekes lesz. Még nem láttam a forgatókönyvet, de azt hiszem, gladiátorok leszünk. A Colosseumban vesszük fel"- mondta Pink.

Forrás: HavariaPress
Pink

A három híresség közös munkája ellenére a Britney Spearsről szóló hírek még most is inkább a Madonnával váltott csókjával kapcsolatosak. Az MTV zenecsatorna rendezvényén történt eseményre Spears szülei is reagáltak, kedvezőbben, mint ahogy az énekesnő várta. Spears csodálkozott rajta, hogy szülei cseppet sem akadtak fenn a csókon.

Forrás: MTI
Forrás: MTI

A két énekesnőről készült felvételek a tévéképernyőn és az újságok címlapján is bejárták a világot, és sokak körében felháborodást keltett a korábban szűzies Britney viselkedése. A családját azonban nem zavarták a képek. "Nagyon-nagyon ideges voltam, de anyunak tetszett, és elég furcsa, de apa is úgy gondolta, hogy klassz volt" - mondta az énekesnő.