Vágólapra másolva!
A Való Világ első szériájából ismert Oki áprilisban még közös lemezt adott ki az Omen nevű formációval, ám az őszinte metált játszó együttes és a hazai valóságshow fenegyereke közti kapcsolat nem bizonyult hosszú távúnak: a botrányos viselkedésével kétes népszerűséget szerző Oki elhagyta a bandát.
Vágólapra másolva!
Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Az éjszakai, meztelen jetitámadások és látványos lerészegedések miatt elhíresült Oki, aki a VV első sorozata során vált ismertté, elhagyta az Omen zenekart. Az egyesek szerint túl természetesen viselkedő, naturizmust igencsak kedvelő mezőtúri rocker tavaly december végén került "szabadlábra", mikor harmadik lett az RTL Klub valóságshow-jában. Ekkor kereste meg őt az akkoriban elfeledett, agonizáló Omen zenekar, és felkérte énekesnek a bulvárlapok címoldalán rendre megforduló botrányhőst. Ez a házasság, bár pusztán bő fél évig tartott, mindkét fél számára gyümölcsöző volt: az Omen ismét kilépett a szürkeségből, fellépett roadshow-kon, feltűnt több RTL-es műsorban, maxit és nagylemezt adott ki a csatorna támogatásával. Okinak is jól jött a felkérés, mivel nemigen válogathatott a lehetőségek közt. Az együttes tagjai elmondták, hogy a barátság és a szimpátia kevésnek bizonyult a sikeres együttműködéshez, így a zenekar most új énekest keres, hogy elkezdhesse a próbákat és nekiálljon felvenni az új albumot.

Oki a szakításrólhttp://valovilag.origo.hu/hirek/20030822okit.html

Az ittasan üvegpoharakat majszolgató, éjszakai életet kedvelő Oki már hetekkel ezelőtt borús hangulatban és igen pesszimistán nyilatkozott a lehetséges szakításról: szerinte a szervezés amatőr volt, mivel a banda ritkán lépett fel. Mezőtúr réme azt is megemlítette, hogy a csapat kihagyta a nagy nyári fesztiválokat (Sziget, EFOTT, Wanted, Hegyalja, Volt), és részben ez vezetett a szakításhoz is.