Britney kirohant a stúdióból

Britney Spears-t arról kérdezték a Channel 4 talkshow-jában, hogy szedett-e valaha fogyókúrás pirulákat, mire a sztár egyszerűen kirohant a stúdióból. A riporter egy pár nappal ezelőtti incidensre utalt, amikor is a fél világ bulvársajtója azon csámcsogott, hogy Britneyt egy doboz fogyitablettával fényképezték le egy reptéren.

A riporter egy pár nappal ezelőtti incidensre utalt, amikor is a fél világ bulvársajtója azon csámcsogott, hogy Britneyt egy doboz fogyitablettával fényképezték le egy reptéren. Britney szerint viszont a műsorvezető a beszélgetés folyamán állandóan azon mesterkedett, hogy lejárassa őt, és mint egy elmeháborodottat mutassa be, ezért úgy döntött, rövidre fogja az interjút.

A sztár szóvivője igyekezett megmagyarázni az ügyet, és némiképp szépíteni a helyzetet, mondván az egész egy félreértés volt csupán, és az ifjú hölgynek semmiféle problémája nincs az említett műsorvezetővel.

A magyarázkodó szóvivő még hozzátette, hogy az interjú valóban rövidebb lett, mint tervezték, de Britney örömmel beszélgetett.

Britney negyedik, sorsdöntő nagylemeze novemberben lát napvilágot. A féltve őrzött lemezzel kapcsolatban  kiszivárgott hírek között olyat is találunk, miszerint a lassan nővé érő énekes P. Diddyt is meghívta némi vendégszereplésre, sőt, a duett kedvéért maga is hajlandó volt rappelni egy szám erejéig.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK