Ákos: dupla album, új turné

Vágólapra másolva!
Ákos első dupla albuma jubileumi kiadvány: a művész tíz éve dolgozik szólistaként. Az akusztikus turné teljes anyagát tartalmazó, 110 perces ANDANTE-koncertfelvétel dupla CD-n és kazettán jelenik meg szeptember 19-én.
Vágólapra másolva!

A CD-formátum a zenén kívül terjedelmes multimédiás anyagot is tartalmaz: csaknem 700 fotót az ANDANTE-turnéról, az Ölelj meg újra című dal koncertklipjét, dalszövegeket, életrajzot és diszkográfiát. Ákos stábja az összes előadást rögzítette, így a kiadvány a turné legjobb pillanataiból válogat. A tízfős vonóskarral kiegészülő akusztikus zenekar átfogó képet ad a tízéves szólópályafutásról: a legismertebb dalok (Hello, Ilyenek voltunk, Keresem az utam stb.) "unplugged" hangszerelésben szólalnak meg, de van az albumon vadonatúj szerzemény (Gondolnék rád) és Bonanza-feldolgozás is (Valami véget ért). A májusi ANDANTE-koncertekre elővételben elfogyott az összes jegy, Budapesten dupla előadást tartottak a Budapest Kongresszusi Központban, ahol a produkcióról képfelvétel is készült.

A koncertfilm televíziós változatát várhatóan a Duna TV sugározza majd október 12-én, a bővebb képanyag pedig VHS-en és DVD-n jelenik meg novemberben. Az ősz során megújult műsorral újraindul az ANDANTE-turné. A VIVA TV-n hamarosan látható lesz az Ölelj meg újra című dal koncertklipje is. Ákos terveiben az album kapcsán országos dedikálóturné is szerepel.

Koncertek:

2003. október 4., szombat: SZOMBATHELY, Művelődési és Sportház, 19.30
október 18., szombat: BÉKÉSCSABA, Városi Sportcsarnok, 19.30
október 26., vasárnap: DEBRECEN, Bartók-terem, 19.30
november 22., szombat: KAPOSVÁR, Városi Sportcsarnok, 19.30
november 29., szombat: BUDAPEST, Budapesti Kongresszusi Központ, 21.00

Dedikálás az országos megjelenés napján, 2003. szeptember 19-én, pénteken, 15 órától Budapesten, a Rákóczi u. 7. szám alatti boltban, az Astoriánál.