Cher kiszolgálja rajongóit

Vágólapra másolva!
Október 28-án dobja piacra a Warner Music Cher összegyűjtött zenei életművét, az énekesnő 42 válogatott dalával. A művésznő közel öt évtizede van színpadon és a lapok címoldalán - és ez nem sokaknak sikerült.
Vágólapra másolva!

A legutóbbi nagy siker, a Believe vagy egy korábbi toplistás dal, az I Got You, Babe mellett további negyven dal lesz majd a színésznő-énekesnő életművét prezentáló dupla albumon, a The Very Best Of Cher című kiadványon, mely felöleli hosszú karrierjének minden korszakát. A depresszióra hajlamos amerikai popcsillag legjobb kislemezeit gyűjtötték egybe - a lista persze érthető módon hosszúra sikerült, mivel a plasztikai sebészeknek köszönhetően még mindig dekoratív Cher 1965-ben jelentette meg az első single-t. A már említett két nagy világsláger mellett több ismert dal lesz a lemezeken: If I Could Turn Back Time, I Found someone, Bang Bang (My Baby Shot Me Down), Strong Enough, Gypsies Tramps & Thieves, The Shoop Shoop Song (It's In His Kiss). A régi klasszikusok és az újabb slágerek mellett színes képek és Cher által írt naplórészletek, szövegek is lesznek.

A jótékonykodást sem feledő, nagylelkű énekesnőt a 2002-es Billboard Music Awards alkalmával, Las Vegasban életmű-díjjal jutalmazták.