Rapper vette meg Tyson kastélyát

Vágólapra másolva!
Az amerikai rapper, 50 Cent vásárolta meg a korábbi világbajnok nehézsúlyú bokszoló, Mike Tyson kastélyát. Az üzleti tranzakció 4,1 millió dollárba került, ennyit ért a börtönviselt ökölvívó szerény hajléka.
Vágólapra másolva!

Az eredetileg Curtis James Jackson nevű rapper, 50 Cent vásárolta meg Tyson korábbi, 52 szobás villáját. A zenész a nagy birtokkal és a szolgálók számára külön épített házzal rendelkező pazar ingatlant a bokszoló volt feleségétől, Monica Turner Tysontól vásárolta, aki a válás után jutott hozzá. A korábbi világbajnok, "Iron Mike" még 1996-ban vette meg a kastélyt, akkor még 2,7 millió dollár volt az ára.

Dopeman: Elégedetten halnék meg/vendegszoba/20030929dopeman.htmlRap-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/kultura,_muveszet,_tarsadalom/muveszet/zene/mufajok/rap/

A rapper a New York-i Queensben, veszélyes környéken nőtt fel, élete során több ízben került összetűzésbe a karhatalommal. A helyi rendőrség persze tisztában van 50 Cent zavaros, zűrös múltjával, de James Rio rendőrkapitány nem aggódik: "Ő egy állampolgár, és mi ugyanúgy törődünk az ő biztonságával, mint a közbiztonsággal."

Más források (www.plus.es) szerint a villa "csupán" 18 szobával rendelkezik, ám a hét konyha mellett található benne diszkó és tornaterem is. A környék konzervatív lakossága némi riadtsággal hallgatta az új, problémás alaknak tartott szomszédról szóló híreket. "Ez egy konzervatív környék, idős emberek laknak erre. Ez nyugodt rész, de ha jelenléte miatt nő az erőszak a környéken, akkor elmegyünk érte. Nem toleráljuk majd a legkisebb rendbontást sem" - közölte Bob Lane, a körzet egyik rendőre.