Fatboy Slim új stílussal próbálkozik

Vágólapra másolva!
Norman Cook közel fél évet töltött zenei felvételekkel a stúdióban, s közben olyan nevekkel dolgozott, mint Damon Albarn vagy Bootsy Collins. Három éve nem jelentkezett friss anyaggal, de már nincs sok hátra, a közeljövőben új albummal tűnik fel.
Vágólapra másolva!

2000-ben jelent meg legutóbbi nagylemeze, a Halfway Between The Gutter And The Stars, így a rajongók már igencsak várják az új albumot, mely a nagy Manchester United fanatikus hírében álló Cook szerint a hip-hop felé kanyarodik. Az NME-nek adott exkluzív interjújában az Anglia-szerte igen népszerű zenész megjegyezte: "Hat hónapig voltam bezárva a stúdióba, a Fatboy Slim 4-en dolgoztam és elmondhatom, hogy minden a legnagyobb rendben. Egy kissé különbözik az előző lemeztől, mert az elmúlt pár évben a zene is elmozdult más irányokba. Alapvetően különböző hangzásokkal kísérletezem, és azon ügyködöm, hogy ne úgy hangozzék az anyag, mint a klasszikus Fatboy-stílus."

Az albumon Damon Albern és Bootsy Collins is énekelnek majd egy-egy dalban. Az MTV zenecsatorna által is igencsak favorizált Cook elárulta, hogy nemigen sietett a felvételekkel, mivel negyvenévesen már nem ugyanaz a tempó, mint korábban. "Csak akkor fogok kijönni vele, ha tényleg készen van" - tette hozzá.