Britney Spears újra retteg

A popcsillag nagyon tart attól, hogy az In The Zone című, negyedik lemeze hatalmas bukás lesz. A 21 éves énekesnő egy éves pihenő után jövő hónapban tér vissza a zenei életbe és nagy félelme, hogy a rajongói ez alatt a szünet alatt teljesen elpártoltak tőle.

"Valóban tartok attól, hogy nem jön ki jól a lépés és vége a karrieremnek. Őszintén szólva, ezért dolgozom olyan sokat, mert tele vagyok aggodalommal" - mondta a régebben szűzies, mostanság inkább vadabb stílusban öltözködő énekesnő. "Britney tudja, hogy nagy utat kell bejárnia ahhoz, hogy ismét a listák élére kerüljön. A régi rajongói már nem ragaszkodnak hozzá és az elmúlt évben a túlkapásairól szóló pletykák miatt mindenki a bukását várja" - tette hozzá egy barátja.

Közben Britney Spears a Justin Timberlake-kel való szakítása óta olyannyira nagy tapasztalatra tett szert a szerelmi élet terén, hogy ezt készséggel megosztja az M című magazinhoz író, összetört szívű tinédzserekkel. A popcsillag elmondása szerint a szakítást követően körülvette magát a jó barátaival, sok fagylaltot fogyasztott és a szívfájdalmát Madonna számaival enyhítette, és ugyanezt tanácsolja az olvasóknak is. A sztár gyorsan rájött, hogy nagyszerű dolog ismét szinglinek lenni: "Jó érzés azzal a tudattal élni, hogy azt csinálhatok, amit akarok. Nem kell megkérdeznem senkit, hogy milyen filmet szeretne nézni, egyszerűen csak elmegyek a moziba és megnézem azt a filmet, amihez épp kedvem van. Lehet nehéz a szakítás, ugyanakkor azt hiszem, néha megéri. Időnként érdemes kockázatot vállalni, és egy időre egyedül maradni, mert az is nagyszerű tud lenni" - hangzik a sztár javaslata a hezitálók felé.

KAPCSOLÓDÓ CIKK